SZREK

Szmaczna Zdrowa Regionalna Europejska Kuchnia

Przeskocz do treści
  • Strona główna
  • Aktualności
  • Realizacja Projektu
  • Kuchnia Mazowiecka
  • Kalendarz Kulinarny 2013
  • Galeria
  • Kontakt

Kuchnia Mazowiecka

Zawartość:

  • Multimedialna Książka Kucharska
  • Wykład na temat potraw regionalnych i tradycyjnych

ksiazka


Wykład na temat potraw regionalnych i tradycyjnych – poprowadzony przez Pana Mariusza Ziółkowskiego – Szefa Kuchni Hotelu Batory

Wykład na temat potraw regionalnych i tradycyjnych – poprowadzony przez Pana Mariusza Ziółkowskiego –  Szefa Kuchni Hotelu Batory
Slajd2
Slajd3
Slajd4
Slajd5
Slajd6
Slajd7
Slajd8
Slajd9
Slajd10
Slajd11
Slajd12
Slajd13
Slajd14
Slajd15
Slajd16
Slajd17
Slajd18

Projekt Współpracy SZREK

Kilka słów o Projekcie Współpracy SZREK

Ostatnie wpisy

  • Konferencja kończąca projekt SZREK
  • Warsztaty kulinarne
  • Zaproszenie 01 X 2012 Lipnik Park
  • Polubiliśmy Rozalin, Rozalin 27.07.2012r.
  • Zaproszenie 27 VII 2012 r, Rozalin

Archiwa

  • kwiecień 2013
  • październik 2012
  • lipiec 2012
  • czerwiec 2012
Dumnie wspierane przez WordPressa
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.Akceptuję Czytaj więcej